Så er vores nye cd ude.

Den 1 - 4 - 2015 er vores nye cd officelt ude.
Men allerede nu kan du finde den både på både
Itunes og Google Play.
Brug disse link :

Du kan også købe den her på siden ved at
kontakte os på mail :justto@justtwo.dk

Just Two, tidligere danseorkestret Albatros, er nu klar med første album under det nye navn. Titelsangen er det sidste nummer som Albatros indspillede, det udkom dengang kun på single da det planlagte album aldrig blev lavet færdigt. Det består af 16 numre, hvoraf de to er singler fra Albatros tiden. Derudover er lyden fulgt med tiden, hvilket også skinner igennem på arrangementerne, således er der kommet både synthesizer og distorsion guitar på flere af numrene.
De numre Just Two ikke selv har skrevet, er blevet leveret af bl.a. Jørgen de Mylius, den velkendte hitmager René Taagehøj fra Danmark og ”Mulle” fra Sverige. De har begge bidraget såvel med velklingende melodier som nye ideer til arrangementer.
Just Two, er en duo fra Lolland Falster, tidligere var de medskabende af danseorkestret Albatros, der nåede at udgive fire albums og to singler. Omstændigheder gjorde at Albatros gik i opløsning, hvorefter Nicky Hansen og Henrik I Henriksen dannede duoen ”Just Two”. De spiller primært til markeder og byfester, men er også ved at få godt med privatfester i kontaktbogen.
I forbindelse med Just Two’ udgivelse af ”Under stjernerne”, er der forberedt en radio tour der til stadighed udbygges i takt med rygtet om udgivelsen spredes. Derudover er optrædener ved at blive planlagt rundt om på landets markeder og byfester.

....

...